Hallo, wij zijn Change Your Rhythm... 

Een team van beweeggrage en ervaren dansprofessionals: wij laten mensen in contact komen met zichzelf en met elkaar. Wij zijn leergierig, verbindend en eerlijk. Maar bovenal... creatief! Wij zien mogelijkheden waar anderen ze niet zien. Dat is onze kracht! 


Wij zijn de oprichters...

Oprichter en Bewegingsexpert

Oprichter en Bewegingsexpert

Jacqueline de Kuijper

Beweeggrage wetenschapper. Analytisch, leergierig en creatief. Helpt anderen bewust te worden van hun lichaam en topprestaties te leveren. Vertaalt vakliteratuur naar toegankelijke blogs. Gek op lezen, schrijven, sporten en dansen in de woonkamer. 

Danswetenschapper / Pilatesdocent / Yogi

Tijdens mijn kantoorbaan als webredacteur kreeg ik al snel last van fysieke klachten, ondanks dat ik dagelijks sportte. Het langdurig zitten brak mij op. “Dat moet anders kunnen!” dacht ik toen. Nu is mijn favoriete beweegmoment drie minuten dansen op een fout nummer. :)
Oprichter en Bewegingsexpert

Oprichter en Bewegingsexpert

Sophie Verdaasdonk

Naïeve idealist en dansfanaat. Enthousiast, doorzetter en tikkeltje eigenwijs. Gemotiveerd om de wereld een betere plek te maken, mens voor mens. Gek op reizen, dansen, lezen en herinneringen maken. Motto: "Live life to express, not to impress!"

Danseres / Dansdocent / Organisatie- en Communicatiewetenschapper

Als danser merk ik dat dans niet altijd serieus wordt genomen, terwijl het zoveel voordelen voor je heeft in je dagelijkse (werk)leven. “Dat moet anders kunnen!” dacht ik toen. Daarom delen we nu al onze kennis met kantoorpersooneel binnen ons platform Change Your Rhythm!

... en dit zijn onze geweldige trainers! 

Trainer Inspiratie

Trainer Inspiratie

Esther Verloop

Rustig, sociaal en samenwerkend. Laat op nuchtere wijze anderen hun lichaam opnieuw ontdekken. Leert mensen bewust te worden van zichzelf en vanuit daar te communiceren. Gek op sport, cultuur, koken/eten, spelletjes en goede gesprekken met vrienden onder het genot van een wijntje. 

NK stijldanseres / Theaterwetenschapper / Pilatesdocent  / Yogi

Trainer Inspiratie

Trainer Inspiratie

Lia Bolte

Gepassioneerd trainer voor teams, persoonlijk coach en actrice. Ex-danseres van Het Nederlands Danstheater. Verbindend, verdiepend en liefdevol confronterend. Brengt de zaak graag in beweging. Dol op mensen, koken/eten, kunst en reizen. Woont en werkt wisselend met haar geliefde in Peru. Levensmotto: Raken en aanraken.

Danseres / Actrice / Trainer / Coach


Trainer Bewustwording

Trainer Bewustwording

Trainer Ontspanning

Trainer Ontspanning

Inéz van Heijningen

Gepassioneerde danstherapeute. Enthousiast en energiek. Dans brengt haar rust, vrijheid, kracht en plezier. Dit wil ze ook graag aan anderen overbrengen. Gek op dansen waar het maar kan, eten met vrienden en familie en reizen naar Colombia.

Dans- en bewegingstherapeute / Dansdocent Inclusiedans

Anneroos Sadeghi-de Wit

Bewegingsexpert en bibliofiel. Leergierig, eigenwijs en behulpzaam. Helpt mensen fier te staan en soepel te bewegen. Houdt van wandelen in de natuur en knutselen met haar kinderen. Gek op lezen, yoga en dans.

Dansdocent / Pilatesdocent / Yogi /  BodyRefeninement® Master instructeur


Trainer Energizers

Trainer Energizers

 

Sjoerd Wijn

Allround danser en dansdocent. Energiek, toegewijd en vrolijk. Motiveert anderen om in beweging te komen. Combineert zijn passie voor dans met een goede dosis humor. Houdt van gitaar spelen, dansen en zingen.

Danser / Dansdocent