Houd je publiek en werknemers bij de les met onze energizers!

We zien het vaak genoeg gebeuren op congressen, zelfs congressen met thema's als vitaliteit of werkgeluk... Er wordt enthousiast gesproken dat werknemers 'in beweging' moeten komen, maar tijdens de plenaire sessie zit iedereen twee uur stil. Het resultaat? Pijnlijke billen, de aandacht verslapt en weinig plezier. En ook op kantoor zitten werknemers vaak uren achter elkaar. Is dat productief? Nope... Wij vinden dit dan ook echt NOT DONE! Onze dansprofessionals voegen daarom de daad bij het woord en brengen jouw publiek en werknemers WEL in beweging. 'Practice what you preach!' Kies voor de energizers van Change Your Rhythm

 

Energizers op conferenties

Onze energizers zijn korte danspauzes waarbij wij iedereen van de stoel afhalen en op een spontane manier in beweging brengen. Hierdoor stroomt het bloed weer goed naar alle delen van het lichaam - ook de hersenen! Wij garanderen dat het leuk is, iedereen mee kan doen en de betrokkenheid van deelnemers bij de dag vergroot. Met onze energizers houd je je publiek wél bij de les!

Tip: Er zijn nog geen officiële 'minder-zitten-richtlijnen' maar het advies luidt dat men iedere 30 minuten een beweegmoment neemt. Zorg tijdens je evenement dus voor meerdere energizers!

 

Energizers op kantoor

Regelmatig een beweegmoment nemen doe je uiteraard niet alleen op conferenties, maar ook op kantoor! Bijvoorbeeld om gezamenlijk een vergadering te beginnen. Wij komen graag langs tijdens werktijd om dit met jullie werknemers te doen. Of wil je juist meer weten over hoe jij zelf, of met jouw team, energizers kunt inzetten op de werkvloer? Kies dan voor een workshop of training van de pijler Ontspanning en maak je eigen energizer! 

Wil je meer weten over de voordelen van dansante energizers? Lees dan onze blog! Heb je interesse in één of meerdere energizers tijdens jullie event of op kantoor, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


 • "We hebben de dames van Change Your Rhythm gevraagd om tijdens ons TEDxFryslân evenement het publiek van energizers te voorzien. De combinatie van uitleg, actief doen en lachen maakte deze energizers een fantastische beleving, daarna keek het publiek met energie en vol aandacht naar de sprekers op het podium. Dikke aanrader!"
  — Eric Voigt, TEDxFryslân
 • "Change Your Rhythm heeft de ambtenaren van Gemeente Utrecht in beweging gekregen tijdens de Lekker-In-Je-Vel week. Met het enthousiasme van Jacqueline, Sophie & Sjoerd kan je ook niet anders dan meedoen. Drie minuten bewegen op klassieke hits en je gaat weer fris aan de slag met je werkzaamheden."
  — Stephanie Stobbelaar, Gemeente Utrecht
 • "Tijdens het congres ‘De gezonde ambtenaar’ van Binnenlands Bestuur en IZA hebben de dames Sophie en Jacqueline meerdere energizers gegeven. Op mooie muziek kregen ze dankzij hun enthousiasme alle bezoekers aan het bewegen. Dansen, schouders losmaken: iedereen deed heerlijk mee. Perfect om zo tijdens een zittende debat-middag toch even te bewegen!"
  — José Salhi, Binnenlands Bestuur
 • "Ik vond het beweegmoment ‘disruptive movement’ erg leuk! Jullie energizer had een goede opbouw en duidelijk een relatie met ICT’ers. Het was makkelijk te doen voor iedereen (zonder enige training, speciale kleding, niet te zwaar), afwisselend en vol humor en enthousiasme!"
  — Katinka Stelder, Gemeente Utrecht

KIES VOOR ONZE energizers ALS:

 • Jouw organisatie binnenkort een congres, seminair of bedrijfsuitje organiseert;

 • Jouw organisatie korte, beweeglijke interrupties op kantoor wil introduceren;

 • Jouw organisatie dagelijks meer energie, (werk)plezier en productiviteit wil creëren.

praktisch

Op zoek naar een ludieke intermezzo voor jouw event of op kantoor? Wij bieden energizers aan vanaf 5 tot 30 minuten*! Voor een eenmalige energizer hanteren wij een vaste prijs van 250 euro.

*Langere en meerdere energizers mogelijk. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

interesse?

Neem dan nu contact met ons op voor jouw evenement en wij bellen je zo snel mogelijk terug.