Wij brengen jouw organisatie in beweging!

Change Your Rhythm staat voor cultuurverandering. Het is onze visie dat elk bedrijf in Nederland de passieve zitcultuur achter zich laat en stuurt op een actieve beweegcultuur die het welzijn van de werknemers bevordert. Een dynamische bedrijfscultuur is een voorwaarde voor topprestaties! Wij weten dat verandering niet in één dag gebeurt. Daarom begeleiden we organisaties ook langdurig - middels consultancy trajecten - om echt in beweging te komen!

Consultancy

Door middel van onze drie pijlers - Ontspanning, Bewustwording & Inspiratie - bekijken we hoe organisaties ervoor staan op het gebied van beweging en welzijn. Met de bril Ontspanning kijken we hoe het staat met het fysieke welzijn van werknemers en of ze letterlijk voldoende in beweging komen - en met welk resultaat. Met de bril Bewustwording kijken we naar het mentale welzijn van werknemers en of ze figuurlijk voldoende in beweging komen. En met de bril Inspiratie bepalen we hoe het staat met het sociale welzijn van werknemers én of zowel de kantoorindeling als de werksfeer voldoende uitnodigt tot beweging.

Aan de hand van dit assessment adviseren we elke organisatie een uniek bewegingstraject te volgen waarbij wij onze trainingen, workshops en energizers inzetten.


Kies voor consultancy als:

  • Jouw organisatie een compleet overzicht wil hebben van de status van beweging en welzijn binnen de organisatie;
  • Jouw organisatie de drive heeft om werkelijk cultuurverandering in te zetten en topprestaties te faciliteren;
  • Jouw organisatie ervoor wil zorgen dat iedereen lekker in zijn vel zit, persoonlijke ontwikkeling doormaakt en meer werkgeluk ervaart!

 

Praktisch

Al onze consultancytrajecten maken we op maat, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de behoeftes van een organisatie. Duur en kosten kunnen hierdoor variëren en bepalen we bij voorkeur aan de hand van een vrijblijvend assessment.

 

Interesse?

Vraag dan nu een vrijblijvend assessment of offerte aan. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak met jou!