Ontdek met onze workshops wat beweging teweeg kan brengen!

Voor organisaties die snel meer te weten willen komen over hoe beweging bijdraagt aan het fysiek, mentaal of sociaal welzijn van werknemers, hebben wij een aanbod van eenmalige workshops, gebaseerd op onze pijlers. Deze workshops zijn een laagdrempelige manier om te ontdekken wat beweging teweeg kan brengen en kennis te maken met de trainers en werkwijze van Change Your Rhythm.

workshops

Binnen de workshops geven we een snelle kijk in wat beweging kan betekenen voor een organisatie en creëren we bewustwording omtrent huidige gewoontes, werkritmes en het belang van beweging voor het welzijn van de werknemers. Mogelijke onderwerpen van onze workshops zijn: lichaamshouding, non-verbale communicatie, omgaan met werkstress, oefeningen voor fysieke klachten, optimaliseren van het werkritme en verbeteren van de teamspirit. Of film samen met je team een ludieke libdub bij jullie op kantoor! 

Heb je interesse in één van deze onderwerpen of een andere bewegingsvraag, neem dan contact met ons op!


Libdub met werknemers van de gemeente Utrecht bij het Stadskantoor in Utrecht.


 • Als Adviestalent kijken we goed terug op onze training ‘presenteren met plezier’. Ondanks de tropische temperaturen van de desbetreffende avond wist Jacqueline de groep goed mee te nemen in het programma. De sfeer was ongedwongen en er werd veel plezier gemaakt, een positieve leeromgeving dus. Iedereen kon bij het slot van de training een eye-opener noemen, die hen krachtiger en zelfbewuster heeft gemaakt in het presenteren.
  — Antonia van Houdt, Adviestalent
 • Door jullie workshop ben ik veel bewuster van het belang van bewegen en de verschillende mogelijkheden om beweegmomenten in te bouwen in mijn werkdag - waar ik nog steeds mee aan de slag ben. Ik beweeg nu veel meer!
  — Thijs van den Enden, Denkkracht Utrecht
 • Veel leuke nieuwe dingen en feitjes geleerd tijdens de workshop over lichaamshouding van Change Your Rhythm, welke nog vaak onderwerp van gesprek zijn geweest bijvoorbeeld aan de lunchtafel of in de bus! Echt een aanrader!
  — Janet, Young Professional

KIES VOOR ONZE workshops ALS:

 • Jouw organisatie snel meer te weten wil komen over het voordeel van bewegen;
 • Jouw organisatie een specifieke bewegingsvraag heeft;
 • Jouw organisatie op een laagdrempelige manier kennis wil maken met beweging én dans.

 

Praktisch

Wij zetten jouw bewegingsvraag om in een eenmalige workshop! Voor een workshop van 4 uur*, met maximaal 20 deelnemers, komt onze enthousiaste bewegingsexpert voor de vaste prijs van 925 euro.

*Kortere of langere workshops mogelijk, neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

 

interesse?

Neem dan nu contact met ons op over jouw bewegingsvraag en wij maken zo snel mogelijk een afspraak met je!