Hallo! Wij zijn...

Wij zijn twee beweeggrage duizendpoten, twee dansfanaten en twee ondernemers die de waarde van dans naar mensen en het bedrijfsleven toebrengen. Onze missie & visie: wij willen van de passieve zitcultuur in Nederland af en er een actieve beweegcultuur van maken die bijdraagt aan het welzijn van mensen én wel door dans!


...en wij zoeken

Jou!

Een andere beweeggrage duizendpoot met een passie voor dans en een ondernemende ziel. Wij willen bedrijven zo goed mogelijk helpen bij hun bewegingsvragen en breiden daarom ons aanbod van trainers en talenten graag uit.

Ben jij zelfstandige, een trainer en heb je een achtergrond in één van de onderstaande gebieden? Dan gaan we graag met jou een samenwerking aan!

Fysiotherapie (of Mensendieck)

Wij zoeken een trainer of coach die een achtergrond heeft in dans en fysiotherapie (of Mensendieck). Onze trainingen die gaan over fysiek welzijn op kantoor zijn nu ingestoken vanuit preventie en we willen dit op workshop of coachingsniveau doortrekken naar behandeling en oplossing.

Dansdocent in partnerdansen (bv salsa)

In onze workshops en trainingen met teams staat verbinding centraal. Wij zoeken een docent die vanuit partnerdansen met dit thema aan de slag kan gaan.

Theaterdocent

In onze workshops en trainingen werken wij veel met non-verbale communicatie en expressie. Wij zoeken een theaterdocent met expertise op het gebied van non-verbaal stemgebruik.


Nog geïnteresseerd?

Lees dan onze volledige vacature, zie of wij een match zijn en reageer voor 15 oktober!