Hallo! Wij zijn...

Sophie en Jacqueline, twee beweeggrage duizendpoten, dansfanaten en ondernemers die de waarde van dans naar mensen en het bedrijfsleven toebrengen. Onze missie & visie: wij willen af van de passieve zitcultuur in Nederland en er een actieve beweegcultuur van maken die bijdraagt aan het welzijn van mensen én wel door dans! Daarom ontwikkelen wij trainingen die bijdragen aan het fysieke, mentale en sociale welzijn van werknemers. Hier hebben wij jouw hulp en expertise bij nodig! 


...en wij zoeken jou!

Een andere beweeggrage duizendpoot met een passie voor dans en een ondernemende ziel. Wij willen bedrijven zo goed mogelijk helpen bij hun bewegingsvragen en breiden daarom ons aanbod van trainers en talenten uit. 

Ben jij een danser én heb je een achtergrond in één van de onderstaande gebieden? Dan gaan we graag met jou een samenwerking aan!

Theaterdocent

Vanuit de pijler Bewustwording kijken we naar het mentale welzijn van werknemers. Met name Young Professionals vinden het moeilijk hun grenzen aan te geven en zich zelfverzekerd te presenteren. Burn-out ligt op de loer. Ben jij expert op het gebied van (non-verbale) communicatie en expressie? Kun jij mensen helpen bewust te worden van hun eigen gedragspatronen en meer in hun kracht te staan? Kun jij aan de slag met 21st century skills zoals zelfregulering en interculturele communicatie én thema's als persoonlijk leiderschap? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat wij bieden:

  • Als onderdeel van onze poel van trainers kom je met jouw gezicht en expertise op de website van Change your Rhythm.
  • Een vrijblijvende samenwerking op projectbasis. We zetten samen met jou een pilot uit van een van onze trainingen bij een bedrijf. Nadien kun je als vaste trainer voor ons aan de slag - wanneer er opdrachten zijn. 
  • Als richtlijn verdien je €50 per uur, dit is ook het tarief voor de voorbereidingstijd. Het aantal uur verschilt per opdracht. 
  • Een omgeving waar kennisuitwisseling en persoonlijk ontwikkeling centraal staat. We leren graag van elkaar!

geïnteresseerd?

Stuur dan een mail naar sophie@dancetothepeople.nl met je CV of LinkedIn profiel en een motivatiebrief. We kijken uit naar je reactie!