Wij zijn dol op dansen en brengen mensen graag in beweging!

Aan het hoofd van Change Your Rhythm staan wij, Jacqueline en Sophie: twee beweeggrage duizendpoten. Change Your Rhythm is ontstaan vanuit onze passie voor dans en beweging en onze overtuiging dat dans waardevol is voor iedereen - ook kantoormedewerkers! Omdat wij willen dat meer mensen ontdekken wat dans voor hen kan betekenen zijn wij het bedrijf Dance to the People gestart, waar Change Your Rhythm het eerste project van is. 

Wij brengen dans en beweging naar de mensen toe zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen!
— Sophie & Jacqueline

Dans heeft ons gevormd tot wie we nu zijn: het heeft ons lichaamsbewustzijn verhoogd, ons een out-of-the-box mentaliteit gegeven en ons de wereld getoond vanuit het perspectief van de ander. De kennis die je opdoet door te dansen, is toepasbaar in alledaagse situaties. Zo ontdekte Jacqueline tijdens een kantoorbaan dat ze de oefeningen die ze als danser heeft geleerd kan gebruiken om stijve ledematen en fysieke klachten te voorkomen en bestrijden. En Sophie merkte dat ze tijdens presentaties de juiste boodschap kan overbrengen doordat ze als danser is getraind in non-verbale communicatie.

Met Change Your Rhythm delen wij de voordelen van dans en beweging voor de uren die je op kantoor doorbrengt en daarbuiten.
— Sophie & Jacqueline

Wij zagen in dat er nog een heel andere wereld gebaat zou zijn bij de kennis en voordelen van beweging en dans: de bedrijfswereld. De epidemie van burn-outs en ziekteverzuim wegens fysieke klachten in het bedrijfsleven geeft al aan dat grenzen regelmatig overschreden worden op de werkvloer en ontspanning, bewustwording en werkplezier soms ver te zoeken zijn. Met Change Your Rhythm delen wij de voordelen van dans en beweging voor de uren die je op kantoor doorbrengt en daarbuiten.


ONZE MISSIE

Wij willen het werkritme van alle mensen in organisaties optimaliseren, zodat regelmatig bewegen de norm wordt en iedereen meer werkplezier ervaart en topprestaties kan leveren.

Aan de hand van onze pijlers geven we advies over hoe beweging bij kan dragen aan fysiek, mentaal en sociaal welzijn.

ONZE VISIE

Onze westerse maatschappij heeft een zitcultuur ontwikkeld, met Nederland als koploper. Niet langer! Wij willen van deze passieve zitcultuur (sedentair gedrag) af en er een actieve beweegcultuur van maken die bijdraagt aan het welzijn van mensen. Op naar duurzame inzetbaarheid en meer werkgeluk!