Behoefte aan meer vitaliteit, persoonlijk leiderschap of werkgeluk? Verhoog het lichaamsbewustzijn!

Wil jij jouw team in beweging krijgen om er voor te zorgen dat ze lekkerder in hun vel zitten? Vind je dat je collega's een sterkere 'presence' mogen hebben? Of dat ze betere teamspelers mogen worden? Een hoger lichaamsbewustzijn stimuleert zowel het fysieke, mentale als het sociale welzijn! Dit bereik je met de dansante trainingen van Change Your Rhythm.

Binnen Change Your Rhythm hebben we drie trainingen gebaseerd op onze pijlers Ontspanning, Bewustwording & InspiratieDe trainingen vormen de basis van onze consultancy trajecten, maar kunnen ook los ingezet worden. Deze optie is er voor organisaties die weten voor welke bewegingsuitdaging ze intensieve begeleiding willen - fysiek, mentaal of sociaal welzijn - en tevens ook al een doelgroep voor ogen hebben.

Training: Ontspanning

Met de training Ontspanning helpen we organisaties met uitdagingen op het gebied van fysiek welzijn. We bevorderen vitaliteit en gaan fysieke klachten tegen door beweegmomenten te stimuleren. In deze training verbeteren werknemers hun lichaamshouding en leren zij welke oefeningen zij op de werkvloer kunnen doen om stijve spieren te voorkomen. Iedere werknemer ontwikkelt een persoonlijke energizer. 

Training: Bewustwording

Met de training Bewustwording gaan we aan de slag met het mentale welzijn van mensen binnen organisaties. Werknemers leren omgaan met (werk)stress en ontwikkelen persoonlijk leiderschap. Na het volgen van de training Bewustwording zijn zij in staat te luisteren naar hun eigen lichaam en weten ze wat hun ideale werkritme is. Ze kunnen assertief reageren op de veranderingen in hun werkomstandigheden. Ze herkennen hun grenzen en kunnen deze communiceren. 

Training: Inspiratie

Met de training Inspiratie stimuleren wij het sociale welzijn van mensen binnen organisaties. Door samen te bewegen creëren wij de basisvoorwaarden voor succesvolle samenwerking: vertrouwen, inclusiviteit en verbondenheid. Werknemers leren elkaar op een nieuwe en persoonlijke manier kennen. Hiermee dragen wij bij aan de wendbaarheid, slagvaardigheid en veerkracht van teams en neemt het werkgeluk toe. 

Aan de hand van een intake bieden wij een op maat gemaakte gemaakte Ontspanning-, Bewustwording- of Inspiratietraining aan op basis van jullie vraag en ons advies.  • "Change Your Rhythm heeft de ambtenaren van Gemeente Utrecht in beweging gekregen tijdens de Lekker-In-Je-Vel week. Met het enthousiasme van Jacqueline, Sophie & Sjoerd kan je ook niet anders dan meedoen. Drie minuten bewegen op klassieke hits en je gaat weer fris aan de slag met je werkzaamheden."
    — Stephanie Stobbelaar, Gemeente Utrecht
  • "Ik genoot zo van de Ontspanning training, omdat jullie theorie met praktische oefeningen combineren. Na de uitleg van de anatomie deden we relevante en makkelijk te onthouden oefeningen. Daarnaast zijn jullie beiden zo vriendelijk en vol energie... Dat is erg fijn aan het eind van een drukke dag!"
    — Iona, student University College Utrecht

KIES VOOR onze trainingen ALS:

  • Jouw organisatie begeleiding zoekt bij een specifieke uitdaging op het gebied van fysiek, mentaal of sociaal welzijn;
  • Jouw organisatie een specifieke doelgroep voor ogen heeft;
  • Jouw organisatie ervoor wil zorgen dat deze doelgroep beweging gaat incorporeren om beter te presteren en meer werkgeluk te ervaren.

 

praktisch

Op basis van jullie vraag en ons advies na een intake bieden we jullie een op maat gemaakte training aan. 

Een training bestaat uit 3 à 4 dagdelen en is beschikbaar vanaf 250 euro pp met een deelnemersaantal tussen de 15 en 20 personen.

 

interesse?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij maken zo snel mogelijk een afspraak voor een intake met je.