Verhoog het welzijn van jouw team met onze trainingen!

Vind je dat jouw teamleden een sterkere 'presence' mogen hebben? Betere teamspelers mogen worden? Of wil je ze in beweging krijgen om er voor te zorgen dat ze lekkerder in hun vel zitten? Dan zijn onze trainingen wat voor jou en jouw team! 

Binnen Change Your Rhythm hebben we drie trainingen gebaseerd op onze pijlers Ontspanning, Bewustwording & InspiratieDe trainingen vormen de basis van onze consultancy trajecten, maar kunnen ook los ingezet worden. Deze optie is er voor organisaties die weten voor welke bewegingsuitdaging ze intensieve begeleiding willen - fysiek, mentaal of sociaal welzijn - en tevens ook al een doelgroep voor ogen hebben.

Training: Ontspanning

Met onze Ontspanningstraining helpen we organisaties met uitdagingen op het gebied van fysiek welzijn. We dragen bij aan een vitale omgeving door fysieke klachten tegen te gaan, beweegmomenten te stimuleren en concentratieproblemen op te lossen. Door onze ontspanningstraining bewegen mensen meer, weten ze welke oefeningen ze kunnen doen, en ervaren ze de hele dag energie!

Training: Bewustwording

Met onze Bewustwordingstraining gaan we aan de slag met het mentale welzijn van mensen binnen organisaties. Hierin dragen wij bij aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en mentale weerbaarheid. Door middel van beweging stimuleren we mensen hun zelfvertrouwen, kennis van non-verbale communicatie en ervaring met dynamische werkritmes te laten groeien. In onze bewustwordingstraining ontwikkelen mensen hun optimale werkritme en leren ze helder communiceren. 

Training: Inspiratie

Met onze Inspiratietraining zetten we in op het sociale welzijn van mensen binnen organisaties. Met bewegingsuitdagingen bevorderen we de onderlinge betrokkenheid, het wederzijdse vertrouwen én de werksfeer. Door onze inspiratietraining leren mensen elkaar op een persoonlijke manier kennen en ervaren ze meer werkplezier. 

Aan de hand van een intake bieden wij een op maat gemaakte gemaakte Ontspanning-, Bewustwording- of Inspiratietraining aan op basis van jullie vraag en ons advies.Ik genoot zo van de Ontspanning training, omdat jullie theorie met praktische oefeningen combineren. Na de uitleg van de anatomie deden we relevante en makkelijk te onthouden oefeningen. Daarnaast zijn jullie beiden zo vriendelijk en vol energie... Dat is erg fijn aan het eind van een drukke dag!
— Iona, student University College Utrecht

KIES VOOR onze trainingen ALS:

  • Jouw organisatie begeleiding zoekt bij een specifieke uitdaging op het gebied van fysiek, mentaal of sociaal welzijn;
  • Jouw organisatie een specifieke doelgroep voor ogen heeft;
  • Jouw organisatie ervoor wil zorgen dat deze doelgroep beweging gaat incorporeren om beter te presteren en meer werkgeluk te ervaren.

 

praktisch

Op basis van jullie vraag en ons advies na een intake bieden we jullie een op maat gemaakte training aan. 

Een training bestaat uit 3 à 4 dagdelen en is beschikbaar vanaf 250 euro pp met een deelnemersaantal tussen de 15 en 20 personen.

 

interesse?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij maken zo snel mogelijk een afspraak voor een intake met je.