Hallo! Wij zijn de oprichters...

 Oprichter en Bewegingsexpert

Oprichter en Bewegingsexpert

Jacqueline de Kuijper

Beweeggrage wetenschapper. Analytisch, leergierig en creatief. Helpt anderen bewust te worden van hun lichaam en topprestaties te leveren. Vertaalt vakliteratuur naar toegankelijke blogs. Gek op lezen, schrijven, sporten en dansen in de woonkamer. 

Danswetenschapper / Pilatesdocent / Yogi

Tijdens mijn kantoorbaan als webredacteur kreeg ik al snel last van fysieke klachten, ondanks dat ik dagelijks sportte. Het langdurig zitten brak mij op. “Dat moet anders kunnen!” dacht ik toen. Nu is mijn favoriete beweegmoment drie minuten dansen op een fout nummer. :)
 Oprichter en Bewegingsexpert

Oprichter en Bewegingsexpert

Sophie Verdaasdonk

Naïeve idealist en dansfanaat. Enthousiast, doorzetter en tikkeltje eigenwijs. Gemotiveerd om de wereld een betere plek te maken, mens voor mens. Gek op reizen, dansen, lezen en herinneringen maken. Motto: "Live life to express, not to impress!"

Danseres / Dansdocent / Organisatie- en Communicatiewetenschapper

Als danser merk ik dat dans niet altijd serieus wordt genomen, terwijl het zoveel voordelen voor je heeft in je dagelijkse (werk)leven. “Dat moet anders kunnen!” dacht ik toen. Daarom delen we nu al onze kennis met jou binnen ons platform Change Your Rhythm!

... en dit zijn onze geweldige trainers! 

 Trainer Inspiratie

Trainer Inspiratie

Esther Verloop

Rustig, sociaal en samenwerkend. Laat op nuchtere wijze anderen hun lichaam opnieuw ontdekken. Leert mensen bewust te worden van zichzelf en vanuit daar te communiceren. Gek op sport, cultuur, koken/eten, spelletjes en goede gesprekken met vrienden onder het genot van een wijntje. 

NK stijldanseres / Theaterwetenschapper / Pilatesdocent  / Yogi

 Trainer Inspiratie 

Trainer Inspiratie 

Lia Bolte

Gepassioneerd trainer voor teams, persoonlijk coach en actrice. Ex-danseres van Het Nederlands Danstheater. Verbindend, verdiepend en liefdevol confronterend. Brengt de zaak graag in beweging. Dol op mensen, koken/eten, kunst en reizen. Woont en werkt wisselend met haar geliefde in Peru. Levensmotto: Raken en aanraken.

Danseres / Actrice / Trainer / Coach


 Trainer Bewustwording

Trainer Bewustwording

Eva Uppenkamp

Danseres en danstherapeut. Dynamisch, integer en geïnteresseerd in dat wat mensen beweegt. Ondersteunend in het naar buiten brengen van ieders unieke kracht. Houdt van frisse buitenlucht, reizen en bewegen. Favoriete quote: "Als ik kon zeggen wat ik bedoel, zou ik het niet hoeven dansen".

Danseres / Danstherapeute / Dansdocent Inclusiedans

 Trainer Bewustwording

Trainer Bewustwording

Inéz van Heijningen

Gepassioneerde danstherapeute. Enthousiast en energiek. Dans brengt haar rust, vrijheid, kracht en plezier. Dit wil ze ook graag aan anderen overbrengen. Gek op dansen waar het maar kan, eten met vrienden en familie en reizen naar Colombia.

Dans- en bewegingstherapeute / Dansdocent Inclusiedans

 


 Trainer Ontspanning

Trainer Ontspanning

Danielle Halsema

Creatieve denker en danseres. Nieuwsgierig, verbindend en zorgzaam. Combineert haar passie voor bewegen met haar analytische blik en gezond verstand. Helpt anderen om plezier in bewegen te ervaren en hun gezondheid te verbeteren. Dol op dansen, reizen en nieuwe mensen ontmoeten.

Danseres / Dansdocent / Docent en Oefentherapeut Mensendieck

 Trainer Energizers

Trainer Energizers

Sjoerd Wijn

Allround danser en dansdocent. Energiek, toegewijd en vrolijk. Motiveert anderen om in beweging te komen. Combineert zijn passie voor dans met een goede dosis humor. Houdt van gitaar spelen, dansen en zingen.

Danser / Dansdocent