Vaarwel fysieke klachten. Hallo energie!

Wist jij dat fysieke klachten één van de meest voorkomende veroorzakers is van verzuim en arbeidsongeschiktheid? Onze lichamen vinden acht uur onafgebroken achter de computer zitten helemaal niets! Op de lange termijn leidt langdurig zitten zelfs tot vroegtijdig overlijden. Vandaar dat het de slogan 'zitten is het nieuwe roken' heeft gekregen. Veel mensen zijn hier bekend mee, maar komen tijdens hun werkdag niet vaker in beweging omdat zij zich niet realiseren wat de directe voordelen hiervan zijn. Daar kunnen wij bij helpen!

Ontspanning: Fysiek welzijn

Change Your Rhythm kijkt met de pijler Ontspanning naar wat er nog kan gebeuren binnen een organisatie op het gebied van fysiek welzijn. Wij observeren welke beweegmomenten er al worden genomen door mensen in een organisatie, wat voor beweging er reeds gestimuleerd en gefaciliteerd wordt én waar er nog ruimte voor verbetering is. Zeg fysieke klachten gedag, hallo energie!


Onder fysiek welzijn verstaan wij het begrijpen van de signalen van je lichaam en daar gehoor aan kunnen geven. Gespannen schouders? Kom in beweging!
— Change Your Rhythm