Kom in beweging. Change Your Rhythm! 

Onze dansprofessionals brengen organisaties weer in beweging, letterlijk en figuurlijk. Hiermee stimuleren wij de vitaliteit, het persoonlijk leiderschap en het werkgeluk van kantoorpersoneel. Binnen onze consultancy trajecten bieden we iedere organisatie een traject op maat aan. Daarbij zetten wij onze trainingen, workshops en energizers op een unieke manier in om een dynamische bedrijfscultuur te creëren. 

trainingen, workshops, energizers & Blogs

Wij bieden onze trainingen, workshops en energizers ook buiten onze consultancy trajecten aan. De trainingen zijn handig voor organisaties die al weten hoe ze beweging in willen zetten en bij welke doelgroep. De workshops zijn praktisch voor organisaties die laagdrempelig en snel meer te weten willen komen hoe beweging het welzijn bevordert en kennis willen maken met onze werkwijze. De energizers kunnen ingezet worden op grote events, zoals seminars, congressen en bedrijfsuitjes. Deze creëren in korte tijd bewustwording van wat beweging kan doen voor je concentratie, energieniveau en werkplezier. Daarnaast schrijven we regelmatig blogs over relevante onderwerpen zoals beweegmomenten, werkritme en interviews met andere experts!

Onze werkwijze

Van ons hoef je geen saaie powerpoints te verwachten, want die gebruiken we überhaupt niet. Nee, "We practice what we preach!" Tijdens onze workshops en trainingen zijn deelnemers het merendeel van de tijd in beweging. Wij geloven namelijk in actieve werkvormen en 'embodied learning'. Daarvoor gebruiken we oefeningen uit de dans-, theater-, yoga- en pilatestraditie. Wij voegen geen daden aan woorden toe, maar woorden aan daden. Eerst ervaren, dan bespreken.

Dansprofessionals

Wij werken uitsluitend met dansprofessionals. Waarom? Omdat dansers een unieke kijk op de wereld hebben. Zij kijken naar de non-verbale communicatie van mensen: hun lichaamshouding en hun lichaamstaal. Het waarheidsgehalte hiervan is hoger dan van verbale communicatie. Het is zoals het gezegde: "Actions speak louder than words." Hierdoor dient beweging als een waardevolle tool voor reflectie en komen wij snel tot de kern. Met praten kom je niet in beweging, met dansen wel! 

Meer weten?

Meer informatie over ons bewegingsaanbod kun je vinden onder de aparte kopjes aan de linkerzijde. Weet je nu al wat je wilt? Neem dan gerust meteen contact op met ons.