Change Your Rhythm heeft een ruim bewegingsaanbod van incompany consultancy trajecten, trainingen, workshops en energizers.

Wij begeleiden organisaties met het integreren van beweging in de bedrijfscultuur. Binnen onze consultancy trajecten doen we dit van A tot Z. Door middel van een assessment aan de hand van onze drie pijlers - Ontspanning, Bewustwording & Inspiratie - bieden we iedere organisatie een traject op maat aan. In elk traject incorporeren wij onze trainingen, workshops en energizers op een unieke manier waardoor organisaties optimale begeleiding krijgen.

trainingen, workshops en energizers

Wij bieden onze trainingen, workshops en energizers ook buiten onze consultancy trajecten aan. De trainingen zijn handig voor organisaties die al weten hoe ze beweging in willen zetten en bij welke doelgroep. De workshops zijn praktisch voor organisaties die laagdrempelig en snel meer te weten willen komen over welzijn en beweging. De energizers kunnen ingezet worden op grote events, zoals seminars, congressen en bedrijfsuitjes. Deze creëren in korte tijd bewustwording van wat beweging kan doen voor je concentratie, energieniveau en werkplezier. Daarnaast schrijven we regelmatig blogs over relevante onderwerpen zoals beweegmomenten, werkritme en interviews met andere experts!

Waarom dans?

Vanuit onze achtergrond als dansers hebben wij een unieke kijk op de wereld. Wij kijken naar de non-verbale communicatie van mensen: hun lichaamshouding en hun lichaamstaal. Het waarheidsgehalte hiervan is hoger dan van verbale communicatie. Het is zoals het gezegde: "Actions speak louder than words." Hierdoor dient beweging als een waardevolle tool voor reflectie en komen wij snel tot de kern. Wij voegen geen daden aan woorden toe, maar woorden aan daden. Met praten kom je niet in beweging, met dansen wel! 

Meer weten?

Meer informatie over ons bewegingsaanbod kun je vinden onder de aparte kopjes aan de linkerzijde. Weet je nu al wat je wilt? Neem dan gerust meteen contact op met ons.