Houd je publiek bij de les met onze energizers!

De sleutel tot vaker bewegen is in eerste instantie het creëren van een omgeving waarin niet al te lang achter elkaar gezeten hoeft te worden. Langdurig zitten gebeurt niet alleen dagelijks op de werkvloer, ook seminars, congressen en andere evenementen zijn vaak zo vormgegeven dat zittend luisteren naar presentaties de norm is. Langer dan een uur aaneengesloten zitten komt de concentratie en het energieniveau van de deelnemers alleen niet ten goede... Maar met onze energizers houd je je publiek wél bij de les!

Energizers

Organiseren jullie een congres, seminar of evenement en willen jullie iedereen de hele dag bij de les houden? Dan is onze energizer iets voor jullie! Of willen jullie als organisatie op de werkvloer vaker korte onderbrekingen van het werk om de productiviteit te verhoren, energie op te wekken en werkplezier te vergroten? Dan is onze energizer ook iets voor jullie! Energizers zijn momenten waarop wij iedereen van de stoel afhalen en op een spontane manier in beweging brengen, zodat het bloed weer goed naar alle delen van het lichaam kan stromen - ook de hersenen! Wij garanderen dat het simpel is, iedereen mee kan doen en de betrokkenheid van alle deelnemers bij de dag vergroot.

Heb je interesse in één of meerdere energizers tijdens jullie event, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


  • Tijdens het congres ‘De gezonde ambtenaar’ van Binnenlands Bestuur en IZA hebben de dames Sophie en Jacqueline meerdere energizers gegeven. Op mooie muziek kregen ze dankzij hun enthousiasme alle bezoekers aan het bewegen. Dansen, schouders losmaken: iedereen deed heerlijk mee. Perfect om zo tijdens een zittende debat-middag toch even te bewegen!e
    — José Salhi, Binnenlands Bestuur
  • Ik vond het beweegmoment ‘disruptive movement’ erg leuk! Jullie energizer had een goede opbouw en duidelijk een relatie met ICT’ers. Het was makkelijk te doen voor iedereen (zonder enige training, speciale kleding, niet te zwaar), afwisselend en vol humor en enthousiasme!
    — Katinka Stelder, Gemeente Utrecht

KIES VOOR ONZE energizers ALS:

  • Jouw organisatie binnenkort een congres, seminair of bedrijfsuitje organiseert;
  • Jouw organisatie korte, beweeglijke interrupties op kantoor wil introduceren;
  • Jouw organisatie meer energie, (werk)plezier en productiviteit wil creëren.

praktisch

Op zoek naar een ludieke intermezzo voor jouw event of op kantoor? Wij bieden energizers aan vanaf vijf minuten tot een uur! Voor een eenmalige energizer tot 30 minuten* hanteren wij een vaste prijs van 250 euro.

*Langere energizer mogelijk, neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

interesse?

Neem dan nu contact met ons op voor jouw evenement en wij bellen je zo snel mogelijk terug.