Houd je publiek bij de les met onze energizers!

We zien het vaak genoeg gebeuren op congressen over het thema vitaliteit of werkgeluk... Er wordt enthousiast gesproken dat werknemers 'in beweging' moeten komen, maar tijdens de plenaire sessie zit iedereen twee uur stil. Het resultaat? Pijnlijke billen en weinig concentratievermogen. Anno 2018 is dat echt NOT DONE! 

Onze dansprofessionals voegen de daad bij het woord en brengen jouw publiek WEL in beweging. Wees een rolmodel. Geef het goede voorbeeld. Kies voor de energizers van Change Your Rhythm! 

Energizers

Onze energizers zijn korte danspauzes waarbij wij iedereen van de stoel afhalen en op een spontane manier in beweging brengen. Hierdoor stroomt het bloed weer goed naar alle delen van het lichaam - ook de hersenen! Wij garanderen dat het leuk is, iedereen mee kan doen en de betrokkenheid van deelnemers bij de dag toeneemt. Met onze energizers houd je je publiek wél bij de les!

Tip: Er zijn nog geen officiële 'minder-zitten-richtlijnen' maar het advies luidt dat men iedere 30 minuten een beweegmoment neemt. Zorg tijdens je evenement dus voor meerdere energizers!

Wil je meer weten over de voordelen van dansante energizers? Lees dan onze blog! Heb je interesse in één of meerdere energizers tijdens jullie event, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


  • Tijdens het congres ‘De gezonde ambtenaar’ van Binnenlands Bestuur en IZA hebben de dames Sophie en Jacqueline meerdere energizers gegeven. Op mooie muziek kregen ze dankzij hun enthousiasme alle bezoekers aan het bewegen. Dansen, schouders losmaken: iedereen deed heerlijk mee. Perfect om zo tijdens een zittende debat-middag toch even te bewegen!e
    — José Salhi, Binnenlands Bestuur
  • Ik vond het beweegmoment ‘disruptive movement’ erg leuk! Jullie energizer had een goede opbouw en duidelijk een relatie met ICT’ers. Het was makkelijk te doen voor iedereen (zonder enige training, speciale kleding, niet te zwaar), afwisselend en vol humor en enthousiasme!
    — Katinka Stelder, Gemeente Utrecht

KIES VOOR ONZE energizers ALS:

  • Jouw organisatie binnenkort een congres, seminair of bedrijfsuitje organiseert;
  • Jouw organisatie korte, beweeglijke interrupties op kantoor wil introduceren;
  • Jouw organisatie dagelijks meer energie, (werk)plezier en productiviteit wil creëren.

praktisch

Op zoek naar een ludieke intermezzo voor jouw event of op kantoor? Wij bieden energizers aan vanaf vijf minuten tot 30 minuten*! Voor een eenmalige energizer hanteren wij een vaste prijs van €250.

*Langere en meerdere energizers mogelijk, neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

interesse?

Neem dan nu contact met ons op voor jouw evenement en wij bellen je zo snel mogelijk terug.